Ontdek de kracht van de KernAanpak

Zoek je een vernieuwende én zeer effectieve manier om aan je relatie te werken?

Ik schreef het pas geleden al. Ik ben enorm enthousiast over de KernAanpak van Roos Boer. Ik gebruik deze aanpak sinds een aantal maanden in mijn eigen mediationpraktijk met hele mooie resultaten. Nu denk jij misschien…wat is er dan zo anders en vernieuwend?

Om te beginnen is het de diepgang. De KernAanpak richt zich op het identificeren en aanpakken van de dieperliggende oorzaken van problemen binnen relaties. Door de aandacht te vestigen op de kern van de kwestie, kunnen partners werken aan duurzame oplossingen in plaats van oppervlakkige symptoombestrijding.

Ook uniek is de nadruk op zowel individuele als gezamenlijke groei. Volgens Roos, en ik onderschrijf dat volledig, begint een gezonde relatie met individueel welzijn en groei. Door beide partners te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling, leg je een basis voor een sterke en veerkrachtige relatie.

De KernAanpak geeft partners praktische tools en technieken die ze kunnen gebruiken om effectiever te communiceren en conflicten op te lossen. Door die praktische benadering kunnen koppels meteen werken aan positieve veranderingen in hun dagelijks leven.

In tegenstelling tot veel traditionele relatietherapieën, die zich voornamelijk richten op gesprekstherapie, omvat de KernAanpak ook ervaringsgerichte oefeningen en activiteiten. Deze aanpak kan helpen om diepgewortelde patronen te doorbreken en nieuwe manieren van verbinding te verkennen. 

De KernAanpak is flexibel. Het omvat individuele sessies, workshops en online programma's, waardoor de aanpak toegankelijk is voor een breed publiek. Bovendien kunnen partners deelnemen op een manier die past bij hun schema en behoeften.

Of je gedurende de therapie nou besluit door te gaan als stel of als ouders van jullie kinderen. De uitkomst is duurzaam.

Loopt het in jouw relatie niet goed? Ik vertel je graag meer over de KerkAanpak en mijn werk als mediator. Laat een DM achter of kijk op Peggy Kruin , dan spreken we elkaar snel.


Vorige
Vorige

Buitenspel

Volgende
Volgende

Verstrikt in patronen